Haz

Okulumuz öğrencileri arasında bu yıl ikincisi düzenlenen kitap okuma projesi kapsamındaki yarışmada birinci olan öğrencimiz Yeşim ÜNSAL’a ödülü Edebiyat Öğretmenlerimiz tarafından verildi.Öğrencimizi tebrik eder yarışmayı düzenleyen Edebiyat Zümresi Öğretmenlerimiz Süleyman MALANÖZ’e ve Gökhan GÜL’e teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuzda 2022-2023 eğitim-öğretim yılı boyunca yürütülen “GROW VEGETABLES FOR GOODNESS” adlı Etwinning projesinde görev alan öğrencilerimiz katılım sertifikalarını aldılar. Çalışmalarından dolayı İngilizce öğretmenimiz Pakize ÖZCAN DAŞKIN’a ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Haz

Okulumuz Tiyatro Kulübü’nün hazırlamış olduğu ‘Televizyon’ adlı oyununu izledik. Oyunumuzu izlemeye gelen Belediye Başkanımız Sayın Mustafa ÇOBAN’a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Halit ULUSOY’ a, Değerli Misafirlerimize ve Velilerimize teşekkür ederiz. Oyunda güzel bir performans gösteren öğrencilerimizi ve oyunu hazırlayan kulüp öğretmenizi kutluyoruz.

May

“GROW VEGETABLES FOR GOODNESS”adlı e -twinning projesi kapsamında Proje Koordinatörü Pakize ÖZCAN DAŞKIN koordinatörlüğünde okulumuz bahçesinde yetiştirilen ürünlerimizin satışı ilçemiz merkezinde Hasat Şenliği düzenlenerek gerçekleştirilmiştir. Proje kapsamında toplanan gelir deprem bölgesinde öğrenim gören öğrencilerimize eğitim desteği olarak gönderilecektir. Projemize destek sağlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Halit ULUSOY, Okul Müdürü Sayın Gökhan ÇINAR, tüm kurum amirleri, Bekilli Belediye Başkanı Sayın Mustafa ÇOBAN, değerli velilerimiz, öğrencilerimiz ve Bekilli halkımıza katkıları için teşekkür ederiz.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kaymakamımız Sayın Dilara ŞENOĞLU, Belediye Başkanı Sayın Mustafa ÇOBAN, İlçe Jandarma Komutanı Çağatay DURMUŞ, İlçe Emniyet Amiri Ali İhsan ÇOBAN, Kurum Müdür/Amir, Öğretmen ve Öğrencilerimizin katılımlarıyla İlçemiz Kültür Merkezinde coşkuyla kutlandı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan kutlama programı öğretmenler ve öğrenciler tarafından hazırlanan halk oyunları, şiirler, müzik ve dans gösterileri ile devam etti.

Çeşitli alanlarda faaliyetler gerçekleştirilerek faaliyetlerde başarılı olan öğrencilere ödülleri Kaymakamımız Sayın Dilara ŞENOĞLU, Belediye Başkanı Sayın Mustafa ÇOBAN, İlçe Emniyet Amiri Ali İhsan ÇOBAN ve İlçe Jandarma Komutanı Çağatay DURMUŞ tarafından takdim edildi.

Tören sonunda Kaymakamımız Sayın Dilara ŞENOĞLU programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

May

“15-21 Mayıs Gençlik Haftası” kapsamında Kaymakamımız Sayın Dilara ŞENOĞLU ve Türk Hava Kurumu organizasyonlarıyla “model uçak etkinliği” okulumuz bahçesinde gerçekleştirilmiştir. Etkinlikte öğrencilerimize Türk Hava Kurumu eğitmenlerinin yanı sıra Pamukkale Üniversitesi Havacılık Topluluğu öğrencileri de destekte bulunmuştur. Öğrencilerimiz tarafından Ata ve Gökçen model uçaklarının kurulması sonrasında yapılmış olan uçaklar hep birlikte uçurulmuş ve final gerçekleştirilmiştir.

May

Gençlik Haftası kapsamında bugün okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri ile müzik dinletisi,pilav günü etkinliği ve öğretmenler&öğrenciler voleybol müsabakası gerçekleştirildi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Gençlik Haftası Etkinlikleri Kapsamında Apollon Lermenos Tapınağı’na Yürüyüş Gerçekleştirildi