Ock

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 1. Dönem Sonu Faaliyet Haftası kapsamında bugün okulumuzda ''Kelime Oyunu''  etkinliği ile Bocce ve Badminton branşlarında sportif faaliyetler gerçekleştirilmiştir.

Ock

12 Ocak 2024 tarihinde Pençe -Kilit Harekat bölgesinde çıkan çatışmada vatanımız uğrunda can veren aziz şehitlerimize minnettarlığımızı ifade etmek amacıyla Pazartesi günü yapılan bayrak töreninde 1 (Bir) dakikalık saygı duruşunda bulunulmuştur. Ölen şehitlerimize Allah'tan rahmet geride kalan yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

Ock

2023-2024 Eğitim -Öğretim Yılı 11. ve 12. sınıflarına yönelik olarak okulumuzda açılan Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına katılan öğrencilere yönelik ''Tam Kapsamlı Deneme Sınavı'nın 1. etabı 13.01.2024 Cumartesi günü okulumuzda gerçekleşmiştir.

Ock

İlçemiz okullarının kütüphaneleri için Hüdaverdi AKBEYİK tarafından kaleme alınan ''Milli Mücadele'de Çal Yöresi'' kitabını İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Halit ULUSOY tarafından teslim aldık.Geliri Çal yöresinden üniversitede okuyan öğrencilere aktarılan ,yöre insanımızın ağzından tarihe tanıklık içeren bu kitabı herkese tavsiye ediyoruz.

Ock

Okulumuz Bekilli Atatürk Anadolu Lisesinde bulunan Coğrafya sınıfının yapımına sponsor olan , ilçemizde eğitime maddi kaynak sağlayıp bizlere destek olan Biricik Grup 'un sahibi Sayın Selim ERDOĞAN 'ı Bekilli 'de bulunan fabrikasında  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Halit ULUSOY , okul müdürümüz Gökhan ÇINAR ile birlikte ziyaret ettiler. Kendisine Hüdaverdi AKBEYİK tarafından yazılan Milli Mücadele 'de Çal Yöresi kitabı hediye edilmiş , plaket takdim edilmiştir.  Okulumuza sağladığı katkılar için  Sayın Selim ERDOĞAN 'a  çok teşekkür ederiz.

Ock

İlçemiz Bekilli Şehit Enver ORAKOĞLU Polis Merkezi Amirliğine okulumuz 12.sınıf öğrencileri , Rehber Öğretmenimiz Oğuz EKİCİ ve Okul Müdürümüz Gökhan ÇINAR ' ın koordinatörlüğünde  ''Mesleki Tanıtım Çalışmaları ''kapsamında ziyarette bulunmuşlardır. İlçe Emniyet Amiri Sayın Ali İhsan ÇOBAN' a misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ock

'WİSHES FROM 2024' isimli üçüncü e twinning projemiz koordinatör öğretmenimiz Pakize ÖZCAN DAŞKIN VE görevli öğretmenimiz Gülden GÖÇTÜ ile birlikte öğrencilerimizin çalışmaları başlamıştır. Sırbistan, Türkiye ve 10 Türk Ortakla yürütülecek olan bu projede öğrencilerin yaratıcı düşünmelerini geliştirmesi amaçlanmıştır. Öğrencilerimiz bu proje sayesinde yeni yıldan beklentilerini, dileklerini paylaşabileceklerdir. Proje çalışmaları olarak öğrenciler tarafından yılbaşı kartları hazırlanmış ve Proje ortağımız olan Doktor Sadık Ahmet Anadolu Lisesi adına İstanbul / / Kağıthane'ye gönderilmiştir.

Ock

'AL SCHOLARS' isimli ikinci e twinning projemiz koordinatör öğretmenimiz Pakize ÖZCAN DAŞKIN VE görevli öğretmenimiz Gülden GÖÇTÜ ile birlikte öğrencilerimizin çalışmaları başlamıştır. 10 Türk / 11 Yabancı ortaklı yürütülen bu projede öğrencilerin yapay zeka araçlarını deneyimlemesini sağlamak, yabancı dilde kendilerini ifade edebilme becerilerini geliştirmek, hayal gücü ve yaratıcılıklarının gelişimine katkı sağlamak amaçlanmaktadır.

Ock

'XMAS CARDS: OUR TRADITIONS AND WISHES' isimli 2023-2024 eğitim öğretim yılına ait e Twinning projemiz Koordinatör öğretmenimiz Pakize Özcan DAŞKIN ve görevli öğretmenimiz Gülden GÖÇTÜ ile birlikte öğrencilerimizin çalışmaları başlamıştır. Bu Proje İspanya ile birlikte yürütülmektedir ve 2 ortaklıdır. Öğrencilerimiz yeni yıldan beklentilerini belirtmeleri ve buna bağlı olarak kendi kültürlerini tanıtmaları amaçlanmıştır. Bu kapsamda hazırlanan yılbaşı kartları kurucu ortağımız olan İspanyadaki okula gönderilmiştir.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.Yılı etkinlikleri kapsamında Gömce Mahallemizde Kıbrıs Gazimiz Ahmet GÜNDÜZ ve eşini ziyaret ettik. Öğrenci temsilcilerimiz ile birlikte yaptığımız ziyarette öğrencilerimizde gazilerin Cumhuriyetin 100. yılına giden yolda ülkemiz için gösterdikleri fedakarlığı birinci ağızdan dinleyerek öğrenmelerini istedik.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılına özel Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Gülden GÖÇTÜ koordinatörlüğünde hazırlanan öğrencilerimizin yapmış oldukları resimlerden oluşan sergimizin açılışını gerçekleştirdik. Açılışa katılan Kaymakamımız Sayın Mert ÇANGA, Belediye Başkanımız Sayın Mustafa ÇOBAN, İlçe Jandarma Komutanımız Sayın Çağatay DURMUŞ ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Halit ULUSOY’a teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.Yılı etkinlikleri kapsamında Sırıklı Mahallemizde Şehidimiz Yavuz DEDE' nin ailesi Cemil DEDE ve eşini ziyaret ettik. Öğrenci temsilcilerimiz ile birlikte yaptığımız ziyarette öğrencilerimizde şehitlerin Cumhuriyetin 100. yılına giden yolda ülkemiz için gösterdikleri fedakarlığı birinci ağızdan dinleyerek öğrenmelerini istedik.

Ekm

10.10.2023 Salı Günü Bekilli Kültür Merkezinde okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Gülden GÖÇTÜ ve öğrencilerimiz tarafından hazırlanan Cumhuriyetin 100. Yılına Özel Sergimiz düzenlenecektir. Tüm halkımız davetlidir.

Ekm

Okul Pansiyonumuzda kalan yatılı öğrencilerimiz belletici öğretmenlerimiz eşliğinde Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında 'CUMHURİYET' filmini seyretmişlerdir. Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

'Okulum Temiz Projesi' kapsamında okulumuz bina ve eklentileri; öğrencilerin tüm kullanım alanlarının temizliği okul personelleri tarafından sağlanmaktadır.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.