Mrt

''Mesleki Tanıtım Günleri'' kapsamında okulumuz 12. sınıf öğrencileri bu hafta Bekilli İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret etmişlerdir. Öğrencilerimize İlçe Jandarma Komutanımız Sayın  Çağatay DURMUŞ  askerlik mesleğinin detaylarını anlatmıştır.Diğer personellerin de katılımı ile İlçe Jandarma Komutanlığı'nın bahçesini ve binasını gezme fırsatı bulan öğrencilerimiz ve okulumuz adına İlçe Jandarma Komutanımız sayın Çağatay DURMUŞ   ve çalışma arkadaşlarına bizleri ağırladıkları için  çok teşekkür ederiz.

Şbt

Çal ilçemizde düzenlenen Bocce turnuvasına katıldık.Tüm sene boyunca öğrencilerimizi bu spora hazırlayan Beden Eğitimi Ve Spor Öğretmenimiz Muzaffer YILMAZ 'a ve turnuvaya katılan tüm öğrencilerimize katıldıkları için teşekkür ederiz.

Şbt

2023-2024 Eğitim- Öğretim Yılı ''Mesleki Tanıtım Günleri'' kapsamında okulumuz 12. sınıf öğrencileri Okul Müdürümüz Gökhan ÇINAR ve Rehber Öğretmenimiz Oğuz EKİCİ  eşliğinde İlçe  Gençlik  ve Spor  Müdürlüğü bünyesinde bulunan Kapalı Spor Salonu ve Gençlik Merkezini ziyaret etmişlerdir. Bekilli İlçe Gençlik Spor Müdür vekili sayın Sedat DURAN  ve ekibinden  bilgi alan öğrencilerimiz aynı zamanda Gençlik Merkezini  de gezme fırsatı bulmuşlardır.Bekilli İlçe Gençlik ve Spor Müdür vekili sayın Sedat DURAN ve çalışanlara bizleri ağırladıkları için çok teşekkür ederiz.

Şbt

Eğitim Bilimci yazar Dr. Özgür BOLAT'ın eğitim danışmanı olduğu ''Özgüven Projesi'' kapsamında; gençlere hayallerini , yeteneklerini ve kişiliklerini keşfetme yolunu açarak ,özgüven oluşturma süreçlerinde destek olmak amacıyla okulumuz 9/A ve 10/A Sınıfı öğrencilerine  Uzman Psikolog Ayça ÖZYAZICI  tarafından  bugün çevrimiçi seminer verilmiştir.

Şbt

2023-2024 Eğitim - Öğretim yılı  ''Meslek Tanıtım Günleri '' kapsamında okulumuz 12. sınıf öğrencileri, Müdür yardımcımız Alaattin KÜÇÜK  ve Rehber Öğretmenimiz Oğuz EKİCİ eşliğinde İlçemiz Tarım Müdürlüğü'ne ziyaret gerçekleştirmişlerdir.Ziyaret esnasında Veterinerlik  ve Ziraat Mühendisliği meslekleri  konusunda ilçemiz de çalışan veteriner ve ziraat mühendisinden bilgi alan öğrencilerimiz , aynı zamanda bu mesleklerin  zor ve güzel yanları hakkında da bilgi edinme imkanı bulmuşlardır.  Bizleri ağırlayan Bekilli İlçe Tarım Müdürümüz Sayın Seçkin Doğan  ÇOŞĞUN 'a ve çalışanlara çok teşekkür ederiz.

Şbt

Milli Eğitim Bakanlığının 2023/28 sayılı genelgesi kapsamında okulumuzda ''Akran Zorbalığı'' ile ilgili olarak Rehber Öğretmenimiz Oğuz EKİCİ tarafından  9/A sınıfı öğrencilerine seminer verilmiştir.Ayrıca öğrencilerimizde farkındalık oluşturma adına pano düzenlemesi de yapılmıştır.

Şbt

Okulumuz E-Twinning Kulübü Danışman Öğretmeni Pakize ÖZCAN DAŞKIN koordinatörlüğünde kulüp öğrencileri ile birlikte proje ortağımız olan Ankara Etimesgut Bağlıca Anadolu Lisesi ve İstanbul Kağıthane Doktor Sadık Ahmet Anadolu Lisesi'ne gönderilmek üzere yeni yıl kartları hazırlanmıştır.Okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Gülden GÖÇTÜ ve kulüp öğrencilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

Yüzyılın felaketi olarak tarihe geçen Kahramanmaraş merkezli depremlerin birinci yıl dönümünde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı anmak amacıyla bugün sabah okulumuzda 1 (bir) dakikalık saygı duruşunda bulunulmuştur. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet geride kalan yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

Ock

Bakanlığımızın 2023/28 Sayılı Genelgesi kapsamında yapılacak olan çalışmalara istinaden Ocak ayı içerisinde Türk Klasik Eserleri Pano çalışması gerçekleştirilmiştir.

Ock

Bekilli Atatürk Anadolu Lisesi olarak 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı birinci dönemini tamamladık. Yarıyıl tatiline girerken tüm dönem boyunca özveriyle çalışan öğretmenlerimize ve tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Ock

Kız ve Erkek Badminton takımlarımız Denizli'de yapılan okullar arası il müsabakasına katılım sağlamışlardır.Öğrencilerimize ve öğretmenimiz Muzaffer YILMAZ 'a teşekkür ederiz.

Ock

Okul Rehber Öğretmenimiz Oğuz EKİCİ tarafından tüm öğrenci, öğretmen ve personelimize ''Kadına Yönelik Şiddet'' semineri verilmiştir. Kendisine teşekkür ederiz.

Ock

Dönem sonu Faaliyet Haftası kapsamında okulumuzda  17.01.2024 tarihinde  ''Oyun Saati'' etkinliğinde Zeka Oyunları gerçekleştirilmiştir.

Ock

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılının birinci dönem sonu faaliyet haftasının ikinci gününde okulumuzda ''Kitap Okuma ''etkinliği gerçekleştirildi.Okulumuz Türk Dili Ve Edebiyatı Öğretmeni Süleyman MALANÖZ 'e teşekkür ederiz.

Ock

2022-2023 Eğitim -Öğretim yılında İngilizce Öğretmenimiz Pakize ÖZCAN DAŞKIN tarafından gerçekleştirilmiş olan ''GROW VEGETABLES FOR GOODNESS'' adlı E-Twinning proje kapsamında okulumuz ''En Verimli Okul'', ''Ulusal Ajans'' ve ''Avrupa Kalte Etiketi' olmak üzere 3 adet belge almış bulunmaktadır.Öğretmenimiz Pakize ÖZCAN DAŞKIN 'a E-Twinning kulubü öğrencilerine desteklerinden ve katkılarından dolayı teşekkür ederiz.