DENİZLİ / BEKİLLİ - Bekilli Atatürk Anadolu Lisesi

Ekm

Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında 11. ve 12. sınıf öğrencilerimize ‘100. Yılında Cumhuriyet’ konulu konferans Tarih öğretmenimiz Abdurrahim ERSÖZ tarafından verilmiştir.

Ekm

Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında okulumuz Tarih öğretmeni Abdurrahim ERSÖZ tarafından 9. ve 10. sınıf öğrencilerimize konferans verilmiştir.

Eyl

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Halit ULUSOY okulumuzu ziyaret ederek öğretmen , öğrenci ve personelimize yeni eğitim öğretim yılında başarılar diledi. Pansiyonumuzda öğrencilerimizle birlikte öğle yemeği yiyerek memnuniyetini dile getiren müdürümüz öğrencilerle  sohbetinden sonra ziyaretini sonlandırdı.Müdürümüze ziyaretleri için teşekkür ederiz.

Eyl

Cumhuriyetimizin 100.yıl kutlamaları kapsamında okulumuz öğrencileri arasında 18-22 Eylül haftası Satranç Turnuvası düzenlenmektedir. Turnuvaya katılan öğrencilerimize başarılar diler görevli öğretmenimize teşekkür ederiz.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılına Başladık

Yeni eğitim öğretim yılının tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını temenni eder, öğrencilerimize başarılar dileriz.

Eyl

2023-2024 eğitim öğretim yılı DYK Hazırbulunuşluk Sınavı okulumuz 11.ve 12. Sınıf öğrencilerinin katılımıyla 08.09.2023 tarihi saat: 10.00 da gerçekleşmiştir.

Eyl

2023-2024 eğitim öğretim yılına hazırız, öğrencilerimizi bekliyoruz.

Eyl

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Halit ULUSOY’un katılımıyla yeni dönem öncesi öğretmenlerimizle birlikte kahvaltı etkinliği düzenlendi. Katılımlarından dolayı İlçe Müdürümüz Sayın Halit ULUSOY’a ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Eyl

2023-2024 eğitim öğretim yılı hazırlıkları kapsamında yaz döneminde okulumuz bina ve eklentilerinin tadilat, boya ve temizlik işlemleri yapılarak yeni eğitim öğretim yılına hazır hale getirildi. Özveriyle çalışan okul personelimize teşekkür ederiz.

Ağu

30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun…

Büyük Zafer’in  101. yılında başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere tüm kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyoruz.

30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun.

2023 YKS'DE 9 ÖĞRENCİMİZ ÜNİVERSİTEYİ KAZANMIŞTIR

20 Temmuz 2023 tarihinde açıklanan 2023 YKS sonuçlarına göre mezun olan 18 öğrencimizden 9’u yerleşmiştir.

Öğrencilerimizi, ailelerini ve öğrencilerimizin yetişmesinde emeği olan tüm öğretmenlerimizi kutluyor, öğrencilerimize yüksek öğrenim hayatlarında başarılar diliyoruz.

Ağu

Sayın Kaymakamımız Sayın Dilara ŞENOĞLU, Türk Hava Kurumu (THK) Denizli Saymanı Hasibe KARAKAYA ve Pamukkale Üniversitesi Havacılık Topluluğu (PAÜHAVK) ile birlikte 15-19 Mayıs Gençlik Haftası Kapsamında gerçekleşmiş olan model uçak başlangıç kursunu tamamlayan okulumuz öğrencilerine sertifika töreni düzenledi.

Sayın Kaymakamımız sertifikalarını alan öğrencilere katılımları ve başarılarından dolayı teşekkür etti.

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN.

Başta devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bekası için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.

Haz

17-18 Haziran tarihlerinde yapılacak 2023 YKS sınavına girecek olan öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Haz

2022-2023 Eğitim öğretim yılı bugün sona erdi. Öğrencilerimiz düzenlenen törenle karnelerini ve başarı belgelerini aldılar. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyoruz.