Nis

Bekilli Atatürk Anadolu Lisesi 2023-2024 Eğitim -Öğretim Yılı 2. Dönem Veli Toplantısı 17.04.2024 Çarşamba Günü saat 15.00 da okulumuz yemekhanesinde gerçekleştirilecektir. Tüm velilerimize duyurulur.

Ekm

2023-2024 eğitim öğretim yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 24.10.2023 tarihinde okulumuz pansiyonu yemekhanesinde saat 14.00' da yapılacaktır.Tüm öğrenci velilerimize duyurulur.

Ağu

Pansiyonumuzda kalmak isteyen öğrencilerimizi belirlemek için aşağıdaki belgeleri dilekçeyle beraber 22 Ağustos 2023 Salı'dan itibaren en geç 25 Ağustos 2023 Cuma günü saat: 16:00'a kadar okulumuza elden teslim etmeniz gerekmektedir. Yurda yerleşecek öğrencilerin sonuçları 31 Ağustos 2023 Perşembe günü sitesinden ilan edilecektir.

Okula pansiyon kaydı için gelirken öğrencinin ve öğrencinin yasal velisinin bulunması zorunludur. Anne Baba ayrı olup da birisi yada abisi, ablası veya amcası gibi yasal velisi tayin edilmiş kişilerin belgesiyle birlikte okulumuza gelmeleri gerekmektedir. Öğrencinin kendisinin de gelmesi gerekmektedir.

Pansiyon ile ilgili kurallar ve istenen malzemeler okul idaresi tarafından belirlenecektir.

Gökhan ÇINAR

Okul Müdür V.