2023-2024 OKUL PANSİYONU KAYIT EVRAKLARI AÇIKLANDI !!!

Pansiyonumuzda kalmak isteyen öğrencilerimizi belirlemek için aşağıdaki belgeleri dilekçeyle beraber 22 Ağustos 2023 Salı'dan itibaren en geç 25 Ağustos 2023 Cuma günü saat: 16:00'a kadar okulumuza elden teslim etmeniz gerekmektedir. Yurda yerleşecek öğrencilerin sonuçları 31 Ağustos 2023 Perşembe günü sitesinden ilan edilecektir.

Okula pansiyon kaydı için gelirken öğrencinin ve öğrencinin yasal velisinin bulunması zorunludur. Anne Baba ayrı olup da birisi yada abisi, ablası veya amcası gibi yasal velisi tayin edilmiş kişilerin belgesiyle birlikte okulumuza gelmeleri gerekmektedir. Öğrencinin kendisinin de gelmesi gerekmektedir.

Pansiyon ile ilgili kurallar ve istenen malzemeler okul idaresi tarafından belirlenecektir.

Gökhan ÇINAR

Okul Müdür V.

BEKİLLİ ATATÜRK ANADOLU LİSESİ

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

OKUL PANSİYONUNDA KALMAK İSTEYEN (YATILI)ÖĞRENCİLERDEN

İSTENEN BELGELER

1. Yatılı okumasına engel olacak bir hastalığı bulunmadığına(Bu cümle raporda mutlaka yazılı olmalıdır.) dair tek hekim tarafından düzenlenecek sağlık raporu. (AİLE HEKİMİNDEN ALINABİLİR.)
  2. Öğrencinin ve velisinin kimlik fotokopileri(kimliğin ön ve arka yüzü aynı sayfada)
  3. Aile üyelerinin T.C. Kimlik No beyanı (Nüfus Müdürlüklerinden öğrenci adına alınmış vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği) (Ailenin tüm fertlerinin yazılı olması gerekmektedir.(E -DEVLET ÜZERİNDEN ALINABİLİR)
  4. Öğrenci ailesinin maddi durumunu gösteren beyanname (EK-1) ve ekleri. (Çalışanlar maaş aldıkları yerden, emekliler maaş aldığı banka şubesinden, bordro, SGK'dan yazı)

. Öğrenci velisi çiftçi veya çalışmıyor ise; EK 1'deki ilgili yerler doldurulup veli tarafından imzalanacaktır.

. İşçi, memur veya emekli iseniz; Maaş Belgesi.(Aylar itibariyle 2022 yılına ait 12 aylık(1 Ocak-31 Aralık )toplam gelirini gösteren belge.(E -DEVLET ÜZERİNDEN ALINABİLİR)

. Serbest meslek çalışanı iseniz; Vergi Levhanız veya SGK İle ilgili sigorta durum belgeniz.

. Veli veya eşi çalışmıyorsa Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan bunu belgelendirmeleri gerekmektedir.

Not: EK-1 Belgesi okul tarafından temin edilecektir.

1. Velinin ve çalışıyorsa eşinin bakmakla yükümlü olduğu anne babasıyla ilgili tedavi yardım beyannamesi, varsa diğer bakmakla yükümlü olduğu şahıslarla ilgili mahkeme kararı örneği.
  2. Sınavın yapıldığı ders yılında okul değiştirme cezası veya daha ağır bir ceza almadığını gösteren belge.(9.sınıflar Mezun olduğu ortaokuldan diğer sınıflar kayıtlı oldukları okuldan alacaktır)
  1. İlköğretim okulundan devlet parasız yatılı veya burslu mezun olan öğrencilerden "Parasız Yatılı veya Burslu Öğrenci" olduklarını gösteren belge.(Varsa mezun olduğu okuldan alınacak)
  2. Öğretmen çocukları için anne veya babasının öğretmen olduğunu gösteren belge.
  3.  İki adet yeni çekilmiş fotoğraf
  4.  İkametgah Belgesi(E -DEVLET ÜZERİNDEN ALINABİLİR)

11. Pansiyonla ilgili dilekçe ve formlar aşağıda belirtilmiştir. (OKULUMUZDA BULUNAN DİLEKÇE VE FORMLAR MUTLAKA DOLDURULACAK VE İLGİLİ KİŞİLER TARAFINDAN İMZALANMIŞ OLACAKTIR.)

a)Ek-1

b)Evci ve Çarşı çıkış dilekçesi