DENİZLİ / BEKİLLİ - Bekilli Atatürk Anadolu Lisesi

Bekilli Atatürk Anadolu Lisesi

Adres
YENİ MAH. SANAYİ CAD. ATATÜRK ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ BLOK NO 53 BEKİLLİ / DENİZLİ
Vizyon
Kurumumuz Millî Eğitim Bakanlığının vizyonun da yer alan eğitimde başarılı görülen her değişim, dönüşüm ve reform, sağlam felsefi yaklaşımlara ulaşmak hedefini izlemektedir. Öğrencilerimizi; Atatürk ilkeleri ve inkılâpları doğrultusunda milli değerlere sahip, evrensel boyutta düşünebilen, bilimsel bir eğitim ve öğretim anlayışı ile hem bir üst kuruma hazırlamak hem de iş ve toplum hayatına, uygarlığın gerektirdiği nitelikte değişime ve gelişmeye açık, nitelikli ve öğrenmeyi öğrenen bireyler olarak yetiştirmek.
Misyon
Eğitim öğretim sürecinde öğrencilerimizi; milli, manevi, ahlaki insani ve evrensel değerlere sahip, teknoloji ile barışık, dijital yetkinliğe sahip, kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentez yapabilen nesiller yetiştirerek, bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlanmak, öğrencilerimizin hem sosyal hem kültürel ihtiyaçlarını karşılayarak sorumluluk bilincinde, mesleki ahlak değerlerini gözeten ve konuda duyarlı, ilgili sektörlerin ihtiyaçlarını karşılayabilecek yeterlilikte nitelikli bireyler olarak hayata hazırlamaktır. Dünü, bugüne; bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu bir ortamda; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin iş birliği genç nesiller yetiştirmektir.
KALORİFER
İNGİLİZCE-ALMANCA
İL MERKEZİNDEN HER 1 SAATTE MİNÜBÜS TAŞIMACILIĞI İLE ULAŞIM SAĞLANIR.
İLÇE MERKEZİ
İL MERKEZİNE 90 KM , İLÇE MERKEZİNDEDİR.